Team Aabell 


Aabell is haar werkzaamheden gestart vanuit maatschappelijk oogpunt. Onze drijfveer is mensen die (tijdelijk) problemen hebben met het beheren van hun financiën weer op de rit te helpen naar een financieel zelfstandige toekomst.

Om dit te bereiken is kennis en ervaring nodig van erkende, gekwalificeerde beschermingsbewindvoerders. Ons team bestaat uit goed opgeleide en professionele bewindvoerders. Met kennis en ervaring rondom het beheer van financiën, wettelijke en sociale regelingen, kunnen wij u uitstekend helpen. Daarbij zijn wij betrokken bij uw persoonlijke omstandigheid, want iedere situatie is uniek en heeft zijn eigen verhaal. 


 

Aabell is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer (NBBI). Zij stellen hoge eisen aan het lidmaatschap en waarborgen kwaliteit en betrouwbaarheid. Jaarlijks worden aangesloten bewindvoerders gecontroleerd door de branchevereniging op kwaliteit en dossierinhoud.  
Aabell is een erkend leerbedrijf van SBB. Voor het praktijkgedeelte van hun opleiding zoeken mbo-studenten een stage of leerbaan bij een erkend bedrijf. Zij doen werkervaring op en leren de fijne kneepjes van het vak. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, dragen wij bij aan de toekomst van het vakmanschap. Een 7.1 voor onze dienstverlening

Aabell heeft een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder haar cliënten om te achterhalen hoe tevreden zij zijn over de dienstverlening. Het onderzoek ging in op de volgende aspecten: aanmeldprocedure en intakegesprek, klantvriendelijkheid, mondeling en schriftelijk contact, bereikbaarheid en de totale indruk. 

Uit het onderzoek is gebleken dat de cliënten onze dienstverlening belonen met een 7.1. Een cijfer waar wij zeer trots op zijn!

Ondanks het mooie cijfer hebben wij ook uit de reacties opgemerkt dat er ruimte is voor verbetering. Vanwege de anonimiteit van de vragenlijst kunnen wij geen inhoudelijke terugkoppeling geven. Echter willen wij u graag meegeven dat wij met de verbeterpunten aan de slag gaan en deze punten meenemen in de toekomst.