Uw financiën veilig bij ons in handen. 

Het op orde brengen en houden van de financiële administratie is niet altijd even gemakkelijk. Verschillende problemen kunnen hiervan de oorzaak zijn, zoals lichamelijke en of verstandelijke beperkingen, een verslaving, psychische problemen of inkomstenterugval. Een ander belangrijke reden kan zijn dat u de ontstane schulden niet meer overziet. Wanneer u het overzicht van uw financiën kwijt bent, kan Aabell u hierbij helpen. Samen met u brengen wij uw financiën weer op orde en houden deze op orde. 


Door middel van budgetbegeleiding of bewindvoering kunnen wij u verder helpen. 


Budgetbegeleiding 

Wanneer u budgetbegeleiding bij Aabell heeft, ondersteunen wij u als budgetbegeleider. U kunt van ons begeleiding verwachten in het uitzoeken, op orde brengen en inzichtelijk houden van uw financiële administratie. Meer informatie. 

 Bewindvoering


Wanneer u niet in staat bent om zelf uw financiën te beheren of wanneer u problematische schulden heeft, kunnen wij u door middel van bewindvoering helpen. Als u onder bewind wordt gesteld, dan houdt dit in dat wij de financiële administratie volledig voor u verzorgen. Meer informatie. 
Wat is bewindvoering?

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over bewindvoering.  

  

 

Bron: Rechtspraak.nl
Actualiteiten

LET OP: Voor informatie over afwijkende leefgeldbetalingen of openingstijden en andere voor u belangrijke informatie kijk onder de rubriek Belangrijk voor u.