Belangrijke informatie voor u op een rij

 

 

MAATREGELEN TEGEN VERSPREIDING CORONA

Gelet op het advies van het RIVM m.b.t. de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Afspraken / Post / kantoorbezoek

·  Momenteel worden er nog geen fysieke afspraken ingepland en voorlopig uitgesteld tot nader bericht.

·  Het is niet mogelijk om post persoonlijk af te komen geven aan het kantoor. Post ontvangen wij uitsluitend nog in de      brievenbus.

·  Onaangekondigd kantoorbezoek is tot nader order niet mogelijk. Wij zijn dan genoodzaakt u niet binnen te laten.

Wij hopen op uw begrip, maar gaan er vanuit dat u net als wij elk wederzijds risico wilt vermijden en verspreiding van het Coronavirus wenst te voorkomen.


WIJ GAAN VERHUIZEN NAAR EEN NIEUWE LOCATIE

Het kantoor van Aabell gaat op 13 oktober 2021 verhuizen naar een nieuwe locatie.  Vanwege de verhuizing is het kantoor op 13, 14 en 15 oktober gesloten en niet bereikbaar. Het leefgeld voor deze dagen wordt gewoon betaald op de dag dat u gewend bent dit te ontvangen. Vanaf maandag 18 oktober zijn wij weer bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Het nieuwe bezoekadres wordt: Deventerseweg 12 | 2994 LD | Barendrecht

Het postadres blijft ongewijzigd: Postbus 494 | 2990 AL | BarendrechtLeefgeld

Uw leefgeld wordt op een vaste dag of op vaste dagen in de week aan u overgemaakt. U spreekt dit samen met uw bewindvoerder af. 

Uitzondering: Wanneer deze dag(en) valt op een feestdag, dan wordt uw leefgeld vooraf aan deze feestdag overgemaakt. De afwijkende dagen worden tijdig aan u doorgegeven. Daarnaast kunt u de website in de gaten houden.

Extra leefgeld: Wanneer u extra leefgeld nodig heeft dient u dit minimaal twee werkdagen van tevoren aan te vragen. Een verzoek voor extra leefgeld heeft namelijk extra verwerkingstijd nodig. 


Post

Post welke voor ons van belang is, maar bij u aankomt kunnen wij niet behandelen. Het is belangrijk dat u deze direct na ontvangst naar ons doorstuurt.  

 

Vierde dinsdag van de maand

Iedere vierde dinsdagmiddag van de maand hebben wij groot overleg en zijn wij telefonisch niet bereikbaar op deze middag.