Belangrijke informatie voor u op een rij

Sluiting feestdagen

Ons kantoor is gesloten van 25 december 2019 tot en met 3 januari 2020. Uw leefgeld wordt overgemaakt op de dag dat u dit normaal ook ontvangt of wanneer de dag van uitbetaling op een feestdag valt ontvangt u het de dag hiervoor. Wilt u extra leefgeld voor de feestdagen dan moet u dit uiterlijk 19 december a.s. bij uw bewindvoerder aanvragen.


Wanneer u met spoed iemand nodig heeft, stuurt u dan een e-mail naar info@aabell.nl met in het onderwerp “SPOED”. Uw bericht zal behandelt worden als een reactie voor 3 januari 2020 noodzakelijk is.  


Nieuw bezoekadres Zuidzijde Haven te Bergen op Zoom.

Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij een nieuw bezoekadres in Bergen op Zoom in het Interium Business Center aan de Zuidzijde Haven 39-A ( De oude Suikerfabriek ).

Dit is uitsluitend een bezoekadres waarvoor u een afspraak heeft gemaakt via uw bewindvoerder..


Leefgeld

Uw leefgeld wordt op een vaste dag of op vaste dagen in de week aan u overgemaakt. U spreekt dit samen met uw bewindvoerder af. 

Uitzondering: Wanneer deze dag(en) valt op een feestdag, dan wordt uw leefgeld vooraf aan deze feestdag overgemaakt. De afwijkende dagen worden tijdig aan u doorgegeven. Daarnaast kunt u de website in de gaten houden.

Extra leefgeld: Wanneer u extra leefgeld nodig heeft dient u dit minimaal twee werkdagen van tevoren aan te vragen. Een verzoek voor extra leefgeld heeft namelijk extra verwerkingstijd nodig. 


Post

Post welke voor ons van belang is, maar bij u aankomt kunnen wij niet behandelen. Het is belangrijk dat u deze direct na ontvangst naar ons doorstuurt.  

 

Vierde dinsdag van de maand

Iedere vierde dinsdagmiddag van de maand hebben wij groot overleg en zijn wij telefonisch niet bereikbaar op deze middag.