Belangrijke informatie voor u op een rij

Openings- en bereikbaarheidstijden tijdens de feestdagen.

Het kantoor is gesloten van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari 2019. In deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Mailberichten worden in deze periode niet gelezen. Voor spoedeisende zaken ( die echt niet kunnen wachten) vragen wij u een mail te sturen naar info@aabell.nl met in de onderwerpregel SPOED!! 


Leefgeldbetalingen tijdens de feestdagen.

Het leefgeld wordt tijdens de feestdagen betaald op de dag dat u gewend bent dit te ontvangen met uitzondering van 25-26 december en 1 januari 2019.

 

Leefgeld 24 december : wordt uitbetaald 24 december

Leefgeld 25 december : wordt uitbetaald 24 december

Leefgeld 26 december : wordt uitbetaald 24 december

Leefgeld 27 december : wordt uitbetaald 27 december

Leefgeld 28 december : wordt uitbetaald 28 december

Leefgeld 31 december : wordt uitbetaald 31 december

Leefgeld 1 januari         : wordt uitbetaald 31 december 


Aanvragen extra leefgeld voor de feestdagen.

Als u extra leefgeld wilt aanvragen voor de feestdagen dan moet dit voor 17 december worden gedaan. Aanvragen na deze datum worden mogelijk niet meer in behandeling genomen. Na uw aanvraag zal uw bewindvoerder bekijken wat mogelijk is en u hierover berichten. 


Nieuw bezoekadres Zuidzijde Haven te Bergen op Zoom.

Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij een nieuw bezoekadres in Bergen op Zoom in het Interium Business Center aan de Zuidzijde Haven 39-A ( De oude Suikerfabriek ).

Dit is uitsluitend een bezoekadres waarvoor u een afspraak heeft gemaakt via uw bewindvoerder..


Leefgeld

Uw leefgeld wordt op een vaste dag of op vaste dagen in de week aan u overgemaakt. U spreekt dit samen met uw bewindvoerder af. 

Uitzondering: Wanneer deze dag(en) valt op een feestdag, dan wordt uw leefgeld vooraf aan deze feestdag overgemaakt. De afwijkende dagen worden tijdig aan u doorgegeven. Daarnaast kunt u de website in de gaten houden.

Extra leefgeld: Wanneer u extra leefgeld nodig heeft dient u dit minimaal twee werkdagen van tevoren aan te vragen. Een verzoek voor extra leefgeld heeft namelijk extra verwerkingstijd nodig. 


 Post

Post welke voor ons van belang is, maar bij u aankomt kunnen wij niet behandelen. Het is belangrijk dat u deze direct na ontvangst naar ons doorstuurt.  

Vierde dinsdag van de maand

Iedere vierde dinsdagmiddag van de maand hebben wij groot overleg en zijn wij telefonisch niet bereikbaar op deze middag.