Belangrijke informatie voor u op een rij

Dinsdag 29 mei.

Dinsdag 29 mei is het kantoor gesloten vanwege trainingsdoeleinden. Leefgeldbetalingen voor deze dag worden uitgevoerd zoals u gewend bent.

 

E-mail

Vanaf 16 april jl. hebben alle medewerkers een persoonlijk e-mailadres.

Heb je een bericht voor je bewindvoerder, dan kun je deze direct naar haar mailen. In plaats van "info" moet de voornaam van je bewindvoerder of haar administratief medewerker worden gebruikt voor @aabell.nl

E-mailadressen per team:

inge@aabell.nl            //  yvonne@aabell.nl      //  corrie@aabell.nl

trudy@aabell.nl          //  lenie@aabell.nl          

carmen@aabell.nl     //  joyce@aabell.nl         

 

 

Leefgeld

Uw leefgeld wordt op een vaste dag of op vaste dagen in de week aan u overgemaakt. U spreekt dit samen met uw bewindvoerder af. 

Uitzondering: Wanneer deze dag(en) valt op een feestdag, dan wordt uw leefgeld vooraf aan deze feestdag overgemaakt. De afwijkende dagen worden tijdig aan u doorgegeven. Daarnaast kunt u de website in de gaten houden.

Extra leefgeld: Wanneer u extra leefgeld nodig heeft dient u dit minimaal twee werkdagen van tevoren aan te vragen. Een verzoek voor extra leefgeld heeft namelijk extra verwerkingstijd nodig. 

 

Post

Post welke voor ons van belang is, maar bij u aankomt kunnen wij niet behandelen. Het is belangrijk dat u deze direct na ontvangst naar ons doorstuurt.  

Vierde dinsdag van de maand

Iedere vierde dinsdagmiddag van de maand hebben wij groot overleg en zijn wij telefonisch niet bereikbaar op deze middag.