Belangrijke informatie voor u op een rij

Openingstijden en leefgeldbetalingen rond de aankomende feestdagen.

Vrijdag 27 april (Koningsdag) is het kantoor gesloten. Leefgeldbetalingen voor deze dag worden uitgevoerd op donderdag 26 april. 

Donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 11 mei is het kantoor gesloten. Leefgeldbetalingen voor deze dagen worden uitgevoerd op woensdag 9 mei.

Maandag 22 mei (2e Pinksterdag) is het kantoor gesloten. Leefgeldbetalingen voor deze dag worden uitgevoerd op vrijdag 18 mei.

 

E-mail

Vanaf 16 april jl. hebben alle medewerkers een persoonlijk e-mailadres.

Heb je een bericht voor je bewindvoerder, dan kun je deze direct naar haar mailen. In plaats van "info" moet de voornaam van je bewindvoerder of haar administratief medewerker worden gebruikt voor @aabell.nl

E-mailadressen per team:

inge@aabell.nl            //  yvonne@aabell.nl      //  corrie@aabell.nl

trudy@aabell.nl          //  lenie@aabell.nl          

carmen@aabell.nl     //  joyce@aabell.nl         

 

 

Leefgeld

Uw leefgeld wordt op een vaste dag of op vaste dagen in de week aan u overgemaakt. U spreekt dit samen met uw bewindvoerder af. 

Uitzondering: Wanneer deze dag(en) valt op een feestdag, dan wordt uw leefgeld vooraf aan deze feestdag overgemaakt. De afwijkende dagen worden tijdig aan u doorgegeven. Daarnaast kunt u de website in de gaten houden.

Extra leefgeld: Wanneer u extra leefgeld nodig heeft dient u dit minimaal twee werkdagen van tevoren aan te vragen. Een verzoek voor extra leefgeld heeft namelijk extra verwerkingstijd nodig. 

 

Post

Post welke voor ons van belang is, maar bij u aankomt kunnen wij niet behandelen. Het is belangrijk dat u deze direct na ontvangst naar ons doorstuurt.  

Vierde dinsdag van de maand

Iedere vierde dinsdagmiddag van de maand hebben wij groot overleg en zijn wij telefonisch niet bereikbaar op deze middag.